Από τις 18 έως της 28 Μαΐου θα διεξαχθεί η 7η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας

15 Μαΐου 2018

Από την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 μέχρι τη Δευτέρα 28 του μήνα θα διεξαχθεί η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας, που θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο θαυμάσιο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, από το ΤΕΙ Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο ανθοδετικής, ενώ επί διήμερο οι εκπαιδευόμενοι του Σεμιναρίου Ανθοδετικής, που διενεργείται στο ΤΕΙ, θα πραγματοποιούν ανθοκατασκευές.
Επίσης, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και μεταξύ των ωρών 18.00 και 21.00, μαθητές από τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τους καθηγητές τους θα «γεμίσουν» με μουσική το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, δημιουργώντας μία «μουσική διαδρομή» από την είσοδο του Πάρκου μέχρι την Ανθοκομική Έκθεση.
Το Σάββατο 26 Μαΐου και από 20.00 έως 21.00, θα δοθεί συναυλία της Παιδικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Παιδικού Μελίφωνου. Η Παιδική Ορχήστρα αποτελείται από 14 μαθητές του Ωδείου, από τις τάξεις βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, κλαρινέτου, κρουστών και πιάνου και θα τη διευθύνει ο μαέστρος Ιβάν Μάντζαρης.
Η 7η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα λειτουργεί με το εξής ωράριο: 09.00 – 14.00 και 18.00 – 23.00, καθημερινά.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2018 και ώρα 20.00, στο χώρο μπροστά από το Αναψυκτήριο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγάλη άσκηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής στο λιμάνι της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιστή στον Αντώνη Σαμαρά δηλώνει η Άντζελα Σκλήκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης