Ο Τσίπρας, ο Παϊρόζ και η επένδυση στη Μεσσηνία

9 Ιουλίου 2018

Διαβάζω στο sdna.gr, ένα από τα αθλητικά sites με δυνατό ρεπορτάζ: “Στο Λονδίνο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι. Παράλληλα όμως ο πρωθυπουργός τα… είπε και με οικονομικούς παράγοντες στο City.

Όλα αυτά βέβαια είχαν γίνει λίγο-πολύ γνωστά. Εκείνο που θα σας αποκαλύψει ο Φημίδης φίλοι μου, είναι ότι ανάμεσα στους επιχειρηματίες-επενδυτές που συνάντησε ο πρωθυπουργός, ήταν κι ένα πρόσωπο της… πράσινης καθημερινότητας των τελευταίων μηνών. Το όνομα αυτού; Παϊρόζ Πιενμπογκσάντ!

Το τι ειπώθηκε βέβαια ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι δύσκολο να ειπωθεί αυτή τη στιγμή, ωστόσο και μόνο που ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που είδε ο πρωθυπουργός στη βρετανική πρωτεύουσα, δείχνει πολλά για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό”.

Και αφού το διάβασα, επέστρεψα στο messiniapress και (ξανά)διάβασα αυτό: Ενήμερος ο Τσίπρας για την επένδυση Πιεμπονγκσάντ στη Μεσσηνία

αριστερόχειρας 

 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Αντίο” Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Μεσσηνίας για την πρόληψη πυρκαγιάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης