Υποψηφιότητα Σωκράτη για το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ

13 Ιουλίου 2018

Η Άρσεναλ θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφή, πριν αρχίσει η σεζόν της Premier League, μόνο στην περίπτωση  που υπάρχει διαθέσιμος ένας εξαιρετικός παίκτης, δήλωσε ο Ουνάι Έμερι, που είναι ευχαριστημένος με την κίνηση της αγγλικής ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Άρσεναλ συνέχισε τις κινήσεις της, αποκτώντας τον μέσο Ματέο Γκεντουζί από την Λοριάν, που αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της, ακολουθώντας τον Ελβετό Στεφάν Λιχτστάινερ, τον «δικό μας» Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Γερμανό τερματοφύλακα Μπερντ Λένο και τον Ουρουγουανό μέσο Λούκας Τορέιρα.

«Κανονικά στην καριέρα μου, οι μεγάλοι σύλλογοι δεν κλείνουν την πόρτα  για μία νέα μεταγραφή», είπε ο Έμερι σε συνέντευξη Τύπου, πριν από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν αυτό το Σαββατοκύριακο.
«Όμως είμαστε εντάξει, ίσως μπορούμε να φέρουμε έναν, αν υπάρχει μια πολύ καλή περίπτωση που θα μας βοηθήσει, αλλά η ομάδα έχει κάνει μεγάλη δουλειά υπογράφοντας νέους παίκτες και είμαι χαρούμενος. Πήραμε τους παίκτες που χρειαζόμασταν και μόνο εάν ένας παίκτης είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς θα τον αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η ομάδα είναι πλήρης».
Ο Έμερι τόνισε ότι θα ήθελε πέντε αρχηγούς: «Η πρώτη μου ιδέα είναι να έχουμε πέντε αρχηγούς στην ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τα ονόματα, πρέπει να μάθω περισσότερα και επίσης, πρώτον, ο Κοσιελνί είναι ο πρώτος αρχηγός τώρα και για μένα, και εγώ θα το σεβαστώ αυτό», είπε ο Ισπανός. «Στη συνέχεια, ψάχνουμε, ποιοι είναι οι παίκτες των οποίων η προσωπικότητα είναι η καλύτερη στα αποδυτήρια».

Δεδομενα που σίγουρα αφήνουν χώρο και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρεθεί μέσα σε αυτή την πεντάδα των αρχηγών. Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Premier League την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαρίνος Ουζουνίδης εφ’ όλης της ύλης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eυχές από την Costa Navarino: Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μεταγραφή του cr7

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης