Σφοδρή επίθεση Νίκα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

/

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας εξαπέλυσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την αναβολή του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας. Ο κ. Νίκας σημείωσε:

“Συμπολίτες μου, βαθμολογείσθε με «άριστα» για τις ύβρεις που εμπεριέχονται στην ανακοίνωσή σας («εμπάθεια», «υποκρισία», «αυταρχισμός», «παιδονόμος» κ.λπ.), για τις οποίες πάντοτε έχετε – ως γνωστόν – ευρηματικότητα και καλή επίδοση.
Με τις ύβρεις, όμως, ούτε «ψηφαλάκια» μαζεύετε, ούτε τους «δικούς» σας προστατεύετε, ούτε την αλήθεια συσκοτίζετε.
Και η αλήθεια είναι πως εκατοντάδες συμπολίτες μας έφτασαν στα όριά τους με τον εκκωφαντικό θόρυβο το βράδυ της Παρασκευής, τρεις μηνύσεις υποβλήθηκαν από την Αστυνομία στους διοργανωτές του Φεστιβάλ, κάθε συμφωνία και κάθε υπογραφή παραβιάσθηκε και κάθε έννοια αλληλοσεβασμού ποδοπατήθηκε.
Δε νομίζετε πως σε μία χώρα όπως η δική μας, με μύρια όσα προβλήματα, με διαλυτικά φαινόμενα και δυσλειτουργία σχεδόν κάθε θεσμού, πρέπει – επιτέλους – εκτός από τις ύβρεις να ασκείται και πολιτική με επιχειρήματα και προσήλωση στο κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον;
Και η αλήθεια είναι πως, υποστηρίζοντας (εσείς και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) όλα όσα εξοργιστικά, παράνομα και παράτυπα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, μόνο το δημόσιο συμφέρον δεν υπηρετείτε.
Όσο για το Φεστιβάλ, εμείς που το βοηθήσαμε σε όλη τη δεκάχρονη πορεία του, μπορούμε να συνεχίσουμε, με προϋπόθεση βέβαια τη συνεννόηση, τον αλληλοσεβασμό και την τήρηση των υπογραφών μας.

Ως προς το σεβασμό στους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές και την αλληλεγγύη προς τους πληγέντες, είναι καλύτερα αυτά τα θέματα εσείς να μην τα θίγετε”.

Διαβάστε και αυτό: Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την ακύρωση του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πελοπόννησος Πρώτα: Αναπάντητα ερωτήματα από την περιφερειακή αρχή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το παράδειγμα του Γ. Λαμπρόπουλου στις φωτιές που έπληξαν τη Μεσσηνία το 2007 και το 2014

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απάντηση υπουργείου Εσωτερικών στην απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα διατάξεων που αφορούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις

Τατούλης: Ο κ.Νίκας ευρισκόμενος σε πολιτική ανασφάλεια, αφού όλοι τρέχουν να βρουν τον αντικαταστάτη του, προσπαθεί να διασώσει την πολιτική υστεροφημία του

Σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ασκεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα