ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώνει υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας – «Ανοιχτή» η υποψηφιότητα της Φώφης

10 Δεκεμβρίου 2018

Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων, περίπου του 70%, που θα συγκροτήσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες μέρες το Κίνημα Αλλαγής. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Πληροφορίες και ρεπορτάζ Αθηναϊκών ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη Μεσσηνία έχουν «κλειδώσει» 3 από τις 7 υποψηφιότητες. Πρόκειται για τον Μενέλαο Γερονικολό, τον Παναγιώτη Αλευρά και τον Γιάννη Διονυσόπουλο.

Ο Μ. Γερονικολός είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, καθώς είναι μόλις 32 ετών. Είναι επιχειρηματίας στον αγροτικό τομέα, έχει βαθιές οικογενειακές ρίζες στη δημοκρατική παράταξη, διαθέτει άριστες σπουδές και θεωρείται η «αιχμή του δόρατος» του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία.

Από την άλλη πλευρά, ο Π. Αλευράς, είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, καθώς επί πολλές τετραετίες έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου. Ανήκει στη γενιά των «παλιών» του χώρου με μακρά διαδρομή στο εσωτερικό του, σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος, ο Γ. Διονυσόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ). Είναι οικονομολόγος και κατάγεται από το Πεταλίδι και αποτελεί την τρίτη «σίγουρη» υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακοινωθούν ακόμα 2 ονόματα του ψηφοδελτίου, ωστόσο, ακόμα αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Η υποψηφιότητα Γεννηματά στη Μεσσηνία

Όσον αφορά στο θέμα ενδεχόμενης υποψηφιότητας της προέδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά, στη Μεσσηνία δεν αναμένεται να προκύψει κάτι νέο από τη διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής. Η κα Γεννηματά, η οποία ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα σε 3 διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες, αναμένεται να είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, ωστόσο, οριστικές αποφάσεις για τις επόμενες επιλογές της δεν έχουν ληφθεί. Έτσι, το αν θα είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας η πρόεδρος του Κινήματος παραμένει ανοικτό.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Τριφυλίας: Το όνομα του Δ. Δριμή στο προσκήνιο ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Π. Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Nέα Αριστερά Μεσσηνίας: Tην 1η Μάη συμμετέχουμε στην απεργία και τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Ανακοίνωση, σχετικά με την Πρωτομαγιά και τις κινητοποιήσεις σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία, εξέδωσε η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Την

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Δείτε επίσης