Υπέγραψε για 3,5 χρόνια ο Σβιντέρσκι, ανανεώνουν οι Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

21 Ιανουαρίου 2019

Συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ ο Πολωνός Κάρολι Σβιντέρσκι και έγινε ο δεύτερος νέος παίκτης του ΠΑΟΚ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τον Κροάτη Μίσιτς.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, μετά την ανακοίνωση της ομάδας, πήρε την φανέλα με τον αριθμό 9 που άφησε πίσω του μετά την αποχώρηση του ο Πρίγιοβιτς. Ο Πολωνός επιθετικός παρακολούθησε χθες τον αγώνα της νέας του ομάδας από σουϊτα της Τούμπας, ενώ αργότερα έκανε και την εξής δήλωση στα ΜΜΕ της πατρίδας του. “Από την οπτική γωνία αυτών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο Μπιάλιστοκ. Σίγουρα θα μου λείψετε, πέρασα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Γιαγκελόνια. Εδώ μεγάλωσα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άντρας. Έκανα αυτό το σημαντικό άλμα από ένα παιδί σε έναν ενήλικα, ο οποίος μετά από 4,5 χρόνια όπου έπαιξα με το κίτρινο και το κόκκινο (σ.σ. τα χρώματα της Γιαγκελλόνια), τώρα θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Πέρασα μερικά καλά χρόνια στη Γιαγκελόνια. Η αρχή βέβαια, ήταν σίγουρα δύσκολη. Αυτό το άλμα, από την ομάδα τζούνιορ μέχρι την πρώτη ομάδα, δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που ο κόουτς Πρόμπιερτζ μου έδωσε την ευκαιρία και άρχισα να παίζω στην Ekstraklasa (σ.σ. την πρώτη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου). Ήταν το όνειρό μου από την παιδική ηλικία και δούλεψα σκληρά για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων στην Πολωνία.
Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές καλές στιγμές, όπως όμως και άσχημες, για παράδειγμα η σεζόν του 2015/16, όταν έπρεπε να αγωνιστούμε την παραμονή μας μέχρι το τέλος. Ο προπονητής Μάμροτ επίσης πίστεψε πολύ στις ικανότητές μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Νομίζω πως ξεπλήρωσα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, ειδικά το τελευταίο εξάμηνο η απόδοσή μου ήταν πραγματικά καλή”.
Από την πλευρά της, η Γιαγκελόνια, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισημοποίησε με μήνυμά της την παραχώρηση του Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ και με δεύτερο μήνυμά της, με αποδέκτη τον νεαρό φορ, έγραψε: “Κάρολ, σε ευχαριστούμε για όλα και καλή τύχη. Όλοι στη Γιαγκελόνια θα σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για την πρόοδο της καριέρας σου”.
Σε μια ακόμα  ανανέωση  συμβολαίου προχώρησε  ο ΠΑΟΚ.   Μετά τις συμφωνίες με Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Άνχελ Κρέσπο, χθες ήταν η ώρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός εόιχε την τιμητική του αφού μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας δύο ετών με αυξημένες αποδοχές, είχε την ξεχωριστή απόδοση στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Πανιώνο και το πολύ ωραίο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ίδιος.

Οριστική η ανταλλαγή Ουάρντα και Γιαννούλη

Το σενάριο των προηγούμενων ημερών έγινε πραγματικότητα και η ανταλλαγή μεταξύ των Αμρ Ουάρντα και Δημήτρη Γιαννούλη είναι οριστική. ΠΑΟΚ και Ατρόμητος συμφώνησαν στις μετακινήσεις αυτές και οι δύο παίκτες αλλάζουν τους ποδοσφαιριστές τους. Ο Αιγύπτιος μέσος επιστρέφει και πάλι με την μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης επιστρέφει κι αυτός στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο τελευταίος έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους και ανθρώπους του Ατρομήτου μέσω του λογαριασμού του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναγράφοντας: “Ξέρω πως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη μετά από μια ήττα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή την οικογένεια για όσα μου πρόσφερε (και ήταν πολλά) σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα με την φανέλα του Ατρόμητου. Από τον πρόεδρο κ.Σπανό και τον κ. Αγγελοπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, τον κ. Κάναντι και το επιτελείο του για όσα μου έμαθαν εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας αλλά και όλους τους εργαζόμενους της ομάδας.
Για το τέλος άφησα όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνυπήρξα σε αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε!! Ευχαριστώ και πάλι για όλα!”.
Αντίστοιχα ο Αμρ Ουάρντα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:   «Για κάθε λεπτό που αγωνίστηκα, πάντα πάλευα για την φανέλα και αγωνιζόμουν για τους οπαδούς. Προς όλους όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σας αγαπάω όλους! Σας εύχομαι τα καλύτερα για το πρωτάθλημα και για το μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανακοινωθούν από τις ομάδες τους εντός της ημέρας.

Πηγή:ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σάκκαρη για Τσιτσιπά:«Πάντα ήξερα ότι ήσουν ένας μάγος»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα», λέει ο Π.Χρηστίδης για τη δήλωση Θεοχαρόπουλου για το Επικρατείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης