Debate Τατούλη – Νίκα

13 Απριλίου 2019

Θετικά απάντησε στην πρόκληση του νυν και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού debate. 

«Ναι» στην πρόσκληση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πετρου Τατούλη, για τη διεξαγωγή debate, απάντησε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Καλαμάτας κατά τη διάρκεια χθεσινής του συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Super», απάντησε με τη φράση «απολύτως ναι» όταν του τέθηκε το ερώτημα για το αν θα αποδεχθεί την πρόσκληση του κ. Τατούλη σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Άμεση απάντηση Τατούλη

Άμεση ήταν η αντίδραση της πλευράς Τατούλη, η οποία μετά τη δημόσια αποδοχή της πρότασης για διεξαγωγή debate, από την πλευρά του Π. Νίκα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στην πρόσφατη διακαναλική συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απηύθυνε πρόσκληση σε debate τους υπόλοιπους υποψήφιους Περιφερειάρχες:

Καλώ τους υποψήφιους Περιφερειάρχες σε ένα debate ελεύθερης κουβέντας μεταξύ μας, με την παρουσία των δημοσιογράφων που αυτοί θα επιλέξουν, με ότι κιτάπια θέλουν να έχουν στα χέρια τους, με όσους συμβούλους.

Μετά την αποδοχή της πρόσκλησης από τον απερχόμενο Δήμαρχο Καλαμάτας, τον καλούμε να ορίσει το που, πότε και με ποιους».

Σημειώνεται ότι ακόμα στην πρόσκληση – πρόκληση Τατούλη δεν έχει απαντήσει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δέδες.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΙΝΑΛ: Στήριξη στον Ηλ. Κανάκη ( δήμος Πύλου – Νέστορος) και στον Σ. Μπακούρο (Τριφυλία)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξης Χαρίτσης: Κάποιοι πασχίζουν να επαναφέρουν το ΔΝΤ από το παράθυρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας: Καλείται να αποφασίσει επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση ιδιωτικής πανεπιστημιακής σχολής

Να εγκρίνει τη διάθεση χώρου στο Ανατολικό Κέντρο, προκειμένου να ανεγερθεί το κτίριο που θα στεγάσει την ιδιωτική πανεπιστημιακή Σχολή Τουρισμού και

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του για τους νέους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός – Στην Τρίπολη σήμερα οι Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά»

θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης