«Λίφτινγκ» σε εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας

28 Ιανουαρίου 2021

PRESSing: Μεγάλη επένδυση γνωστού super market στην Καλαμάτα με «λίφτινγκ» σε εμβληματικό εμπορικό κέντρο της πόλης. Το παρασκήνιο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο «στρατηγός» του Γιώργου Γκούμα, η παράταξη Ξυγκώρου και ο Παύλος Κρανιώτης. Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο αντιδήμαρχος και η Lamborghini.

Πήρα πάσα (πάσα – όχι γραμμή, για να προλάβω τους κακεντρεχείς) από τον διευθυντή μου, στο site και απόψε, θα ασχοληθώ με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας!

· Ένας από τους «στρατηγούς» του Γιώργου Γκούμα, στις προηγούμενες εκλογές, έχει κέφια και όπου βρεθεί και σταθεί, έχει να λέει για την εμπειρία τους, στις επιμελητηριακές εκλογές.

· Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν, δεν θέλει ούτε για πλάκα να ακούει για εκλογές Επιμελητηρίου!

·  Αλλά, όχι μόνο αυτός αλλά και «η ομάδα του», η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αποτελείται από τουλάχιστον 3 άτομα, τα οποία είναι στο συμβούλιο.

· Αυτή του η απόφαση, έχει πικράνει τον επικεφαλής και ως συνέπεια αυτού, το τελευταίο διάστημα, έχουν ψυχραθεί οι σχέσεις τους.

· Επίσης, ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Επιμελητήριο, στοιχηματίζει, πως η παράταξη Ξυγκώρου, θα σπάσει πριν από τις εκλογές.

· Ανέφερε σχεδόν με βεβαιότητα πως στις επόμενες εκλογές, θα είναι υποψήφιος για τη προεδρία του Επιμελητηρίου ο γνωστός φοροτεχνικός / σύμβουλος επιχειρήσεων, Παύλος Κρανιώτης.

· Ακούγοντας τα παραπάνω, μίλησα με το περιβάλλον Ξυγκώρου, το οποίο με ενημέρωσε πως ο πρόεδρος, έχει αρχίσει εδώ και καιρό το μασάζ στον αντιπρόεδρο του, μπας και του αλλάξει γνώμη.

· Είναι γνωστό σε όλη την 23ης Μαρτίου, πως πρόεδρος και αντιπρόεδρος δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, από τις προηγούμενες εκλογές, που ο κος Κρανιώτης πίστευε πως είχε έρθει η σειρά του αλλά κάποιοι του «έφεραν» τον Βαγγέλη Ξυγκώρο, ως εκλεκτό τους.

· Αυτά για τώρα, αναφορικά με το Επιμελητήριο…θα επανέλθω όμως, με την επόμενη πάσα που θα μου δώσει ο διευθυντής μου!

· Πάμε σε άλλα νέα τώρα…

· Μεγάλη επένδυση ετοιμάζεται στο ακίνητο(οικοδομικό τετράγωνο πιο σωστά) της ΣΥΚΙΚΗΣ, που βρίσκεται Κρήτης και Φιλελλήνων.

· Πληροφορίες της στήλης, αναφέρουν, πως το Σ/Μ Βασιλόπουλος εξασφάλισε και το υπόλοιπο ακίνητο προς ενοικίαση, για τα επόμενα 20 χρόνια.

· Το ζουμί της υπόθεσης όμως είναι αλλού.

· Το ενοικίασε… για να το γκρεμίσει –  έτσι ώστε να δημιουργήσει θέσεις πάρκινγκ.

· Είδατε τι κάνει το ρευστό;

· Κλείνω ΚΑΙ σήμερα με ποδόσφαιρο.

· Δεν ξέρω αν ο Σωκράτης ήταν από μικρός Ολυμπιακός ή ΑΕΚ ή ΠΑΟ…

· Στη πραγματικότητα, δεν με ενδιαφέρει – όπως δεν ενδιαφέρει και τον ίδιο! Πολύ απλά γιατί είναι επαγγελματίας!

· Αυτό που ξέρω όμως με σιγουριά, είναι πως όλοι οι υπεύθυνοι στο Καφέ/Μπαρ/Εστιατόριο, που έχει στο κέντρο της Καλαμάτας, είναι φανατικοί Ολυμπιακοί και χάρηκαν ιδιαίτερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

· Επίσης, αυτό που ξέρω, είναι πως άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και έχουν υπάρξει αντιδήμαρχοι στη πόλη μας, είναι εντελώς φάουλ (και κίτρινη κάρτα) να ειρωνεύονται τον Σωκράτη που έκανε μια επιλογή, που αφορά το επαγγελματικό του μέλλον.

· Και υπερασπίζομαι τον Σωκράτη, καθώς είναι ένας άνθρωπος που διαφημίζει όπου βρεθεί τη Καλαμάτα, έχει επενδύσει πολλά στη πόλη του, έχει κάνει πάρα πολλές δωρεές και γενικά υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία, με ίσως τη καλύτερη ποδοσφαιρική πορεία, από κάθε Έλληνα παίκτη.

· Τέλος, αφού αποφάσισε να κατεβάσει το post του, ο εν λόγω πρώην αντιδήμαρχος, καλό θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη και να προσπαθήσει να είναι αυτός Lamborghini, για πρώτη φορά στη ζωή του…  

Διάβασε και αυτό: Τα μεγάλα deals στην αγορά ακινήτων της Καλαμάτας

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αφιέρωση Μητσοτάκη σε συνεργάτη του από τη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκάρει η αποκάλυψη της εφημερίδας «Ελευθερία»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης