Εξοργισμένοι οι Μανιάτες με τους πολιτικούς της Μεσσηνίας

2 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς την προσοχή που της αξίζει η Μεσσηνιακή Μάνη από το πολιτικό προσωπικό του Νομού. Θυμωμένοι οι Μανιάτες θεωρούν ότι οι βουλευτές Μεσσηνίας τους εμπαίζουν.

Εξοργισμένοι και θυμωμένοι είναι οι κάτοικοι της Μεσσηνιακής Μάνης, οι οποίοι βλέπουν το πολιτικό προσωπικό του Νομού να μην ασχολείται, αλλά κυρίως να μη δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια από τις δυναμικότερες περιοχές της Πελοποννήσου.

Μάλιστα, τώρα που ο τουρισμός, ο βασικός πυλώνας της ανάπτυξης της περιοχής, στη χώρα μας έχει καταρρεύσει, ελέω πανδημίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάνη, κυρίως σε επίπεδο υποδομών είναι πιο ορατά ποτέ.

Ουσιαστικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής έχουν να γίνουν δεκαετίες, οι υποδομές υγείας είναι ανύπαρκτες, η σχολική στέγη πάσχει σημαντικά, οι αθλητικές υποδομές είναι υποτυπώδεις, ενώ δεν έχουν λυθεί βασικά ζητήματα όπως η ύδρευση και η διαχείριση των απορριμμάτων.

Έτσι, με τον τουρισμό υπό κατάρρευση και την ελαιοπαραγωγή, δεύτερο πυλώνα της οικονομικής ζωής της Μάνης, να ακολουθεί πτωτική πορεία σε ολόκληρη τη χώρα, οι κάτοικοι της Μάνης έχουν μετατραπεί σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σε πολίτες που είναι αόρατοι για τους πολιτικούς του νομού Μεσσηνίας.   

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: «Πατάει πόδι» στο νομό Μεσσηνίας ο Κυριακός Μητσοτάκης!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύντομα στην Καλαμάτα ο υπουργός Άμυνας – Στο επίκεντρο η αναβάθμιση της 120 ΠΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης