Διακομματική βουλευτική ομερτά για τα ζητήματα της Ένωσης Μεσσηνίας

9 Μαρτίου 2021

Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η απάθεια του πολιτικού κόσμου της Μεσσηνίας, κυρίως των βουλευτών του Νομού, στα ζητήματα που αφορούν την Ένωση Μεσσηνίας. Αδιαφορία ή κάτι άλλο, πίσω από την προκλητική σιωπή;

Μπορεί οι βουλευτές Μεσσηνίας να έχουν γνώμη επί παντός του επιστητού, μπορεί να διαγκωνίζονται για το ποιος θα λύσει τα προβλήματα του Νομού, μπορεί να εμφανίζονται ως «προστάτες» των αγροτών, μπορεί να επιδεικνύουν δημοσίως το ενδιαφέρον τους για τους εργαζόμενους της Μεσσηνίας, ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα, που αφορά όλα τα παραπάνω, αλλά οι κ. Βουλευτές παριστάνουν ότι δεν το βλέπουν!

Ο λόγος για τα ζητήματα που σχετίζονται με την Ένωση Μεσσηνίας, πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, τα οποία αφορούν τον αγροτικό κόσμο του Νομού, αλλά και δεκάδες εργαζόμενους.

Οι βουλευτές Μεσσηνίας, όχι μόνο δεν έχουν αναδείξει τα συγκεκριμένα ζητήματα, όχι μόνο δεν έχουν επιδιώξει να βρεθεί λύση, αλλά περιέργως σιωπούν και προσπερνούν το θέμα.

Η σιωπή των βουλευτών της Μεσσηνίας έχει προκαλέσει την έκπληξη πολλών, οι οποίοι θεωρούν αδιανόητο να μένει στο απυρόβλητο μια Ένωση, η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία του αγροτικού κόσμου του Νομού και, ήδη, μιλούν για μια περίεργη πολιτική ομερτά που έχει επιβληθεί επί του ζητήματος, ψάχνοντας τι κρύβεται πίσω από αυτή.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρίτη (9/3): Τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λατινική Αμερική: ξεπέρασαν τους 700.000 οι θάνατοι εξαιτίας της Covid-19

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης