Λιβανός για δασικούς χάρτες: Καμιά επιδότηση σε αγρότες δεν θα χαθεί

10 Απριλίου 2021

Τη διαβεβαίωση ότι καμία επιδότηση δεν θα χαθεί για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους που χρησιμοποιούν εκτάσεις που έχουν χαρακτηρισθεί δασικές, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός  σε συνέντευξή του σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους αγρότες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης «ότι καμία επιδότηση, που αφορά σε περιοχές που έχουν καλλιέργειες που είναι δηλωμένες και παίρνουν επιδοτήσεις  δεν πρόκειται να μείνει έξω.

Στη συνέχεια ο κ. Λιωανός ανέφερε: «Μην αναθεματίζουμε τα πάντα είναι χρήσιμοι οι δασικοί χάρτες. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε ανάπτυξη και οι δασικοί χάρτες και το κτηματολόγια είναι απολύτως απαραίτητα. Έχουν γίνει και πολλά λάθη. Δεν μπορεί το κράτος από τη μια να εμφανίζεται να δίνει τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη να βγάζει τις ίδιες περιοχές δασικές. Αυτό, όπως έχει πει και ο αρμόδιος υπουργός κ. Σκρέκας, θα διορθωθεί στους επόμενους μήνες. Θα επαναδιατυπωθεί το τι ακριβώς είναι δάσος και με ευέλικτες επιτροπές θα κριθούν, από εκεί και πέρα οι όποιες ενστάσεις, μετά από αυτή τη διαδικασία».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το 5G φέρνει απεριόριστα δεδομένα στην κινητή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης σε τμήμα της Ναυαρίνου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τα πρώτα αγροδιατροφικά προϊόντα με πιστοποιητικό για την αντιοξειδωτική δράση τους: Λάδι, ελιές και κορινθιακή σταφίδα στη λίστα

Nέο και ισχυρότερο πλεονέκτημα στην ευρωπαϊκή και μεσογειακή διατροφή, το εμπόριο, την εθνική παραγωγή και οικονομία αποκτούν πλέον τα κύρια ελληνικά αγροτοδιατροφικά

Δείτε επίσης