Costa Navarino: Ανάρπαστες οι βίλες – Επισπεύδονται οι διαδικασίες για τη νέα «φουρνιά»

20 Μαΐου 2021

Μεγάλη ζήτηση έχουν οι βίλες στην Costa Navarino, καθώς η επένδυση σε τέτοια ακίνητα φαίνεται ότι έχει μετατραπεί σε ισχυρή τάση ανάμεσα στους αγοραστές, οι οποίοι διαθέτουν «χοντρα πορτοφόλια».  

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει στήλη της ιστοσελίδας newmoney.gr, η ΤΕΜΕΣ, προκειμένου να καλύψει το αγοραστικό ενδιαφέρον, επισπεύδει τις διαδικασίες κατασκευής νέων τέτοιου τύπου ακινήτων.  

Συγκεκριμένα, στην στήλη «Dark Room» σημειώνεται:  

Στην ΤΕΜΕΣ της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου νιώθουν δικαιωμένοι από τις νέες τάσεις στον high income τουρισμό που επέβαλε η πανδημία. Και τούτο καθώς η ζήτηση για βίλες οι οποίες προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την απαραίτητη ιδιωτικότητα και «απομόνωση» χτυπάει «κόκκινο». Είναι ένας τομέας στον οποίο έχει ποντάρει πολλά ο όμιλος, όπως φαίνεται από το success story των Costa Navarino Residences και των πιο προσιτών διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, που, μεταξύ των άλλων, έχουν αναδείξει το εμβληματικό συγκρότημα της Μεσσηνίας σε μία από τις πιο “hot” real estate επιλογές στην Ευρώπη. Για όλους αυτούς τους λόγους πριν από λίγες μέρες το Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ αποφάσισε να ξεκινήσει τάχιστα την κατασκευή της επόμενης «φουρνιάς» βιλών και μάλιστα με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας. 

-Πρόκειται για το σχέδιο που είχε ανακοινωθεί πέρυσι τον Ιούνιο και αφορά τη νέα γειτονιά Rolling Greens, η οποία θα περιλαμβάνει 42 πολυτελείς βίλες, μαζί βέβαια με τα συνοδευτικά έργα υποδομής κοινόχρηστων χώρων και πρόσβασης σε δίκτυα οργανισμών κοινής ωφελείας. Οι βίλες θα αναπτυχθούν εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes, στην περιοχή του Ρωμανού, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. Στη γειτονιά Rolling Greens θα δημιουργηθούν βίλες 7 αρχιτεκτονικών τύπων, εμβαδού 235-295 τ.μ., με 3-4 υπνοδωμάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700 τ.μ έως 1.300 τ.μ. και με τιμή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ. Όλες θα έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα. Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους «με το κλειδί στο χέρι», ενώ θα καλύπτονται με πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης. 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εμβόλιο AstraZeneca: Σε σοβαρή κατάσταση δύο γυναίκες – Εξιτήριο για 35χρονο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βόμβα: Δεν αποκλείεται στις συμβάσεις εργασίας να υπάρχει όρος για τον εμβολιασμό του εργαζόμενου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης