ΑΕΚ: Παλεύει την περίπτωση Ρεμπρόφ, εξετάζει και τον Μπορδαλάς

21 Μαΐου 2021

Στην ΑΕΚ ανεβάζουν «στροφές» για την απόκτηση προπονητή, καθώς θέλουν να έχουν την υπόθεση μέχρι τα τέλη Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα, με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ να παραμένει η πρώτη επιλογή, αλλά δεδομένα δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση, αφού υπάρχει ανταγωνισμός.

Παρότι το εμπόδιο του συμβολαίου με τη Φερεντσβάρος ξεπερνιέται, καθώς ο Ουκρανός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της, η εθνική Ουκρανίας είναι ο βασικός… αντίπαλος για τους «κιτρινόμαυρους». Δεν είναι όμως και ο μοναδικός, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την αραβική Αλ Αΐν, ενώ φήμες υπάρχουν για εμπλοκή της Φενέρμπαχτσε ή και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ρεμπρόφ δεν έχει αποκλείσει την προοπτική της Ένωσης, το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, «ζυγίζει» τις επιλογές του, έχοντας ως προτεραιότητα να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, από το οποίο για την ώρα δεν έχει στα χέρια κάτι χειροπιαστό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει στα υπόψη της και τον Χοσέ Μπορδαλάς. Ο 57χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Χετάφε, στην οποία εργάζεται από το 2016. Πέρα από του ότι οδήγησε τους Μαδριλένους ξανά στη μεγάλη κατηγορία, το 2019 έφτασε μια ανάσα από την έξοδο στο Champions League, τερματίζοντας στην 5η θέση και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη La Liga.

Ο Μπορδαλάς, που έχει περάσει από πολλές ακόμη ομάδες μεταξύ των οποίων Έλτσε, Αλαβές, Έρκουλες και Αλκορκόν, επίσης δεν είναι εύκολη λύση, καθώς μεταξύ άλλων το όνομά του «παίζει» για τον πάγκο της Βαλένθια.

Όσο για τον Μανόλο Χιμένεθ, καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι δύσκολα θα παραμείνει στην «κιτρινόμαυρη» τεχνική ηγεσία, αλλά κάποιες μικρές πιθανότητες δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μίνι «ανασχηματισμός» στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΜΕΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φαρμακευτική Κάνναβη: Να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης