Μεσσηνία: Χειροπέδες σε δύο άτομα για 43 δέντρα κάνναβης (φωτογραφίες)

3 Ιουλίου 2021

Συνελήφθησαν χθες , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 58χρονος αλλοδαπός και ένας 43χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, όπου βρήκαν να καλλιεργούν, πλησίον ελαιοπεριβόλου του 43χρονου, 43 φυτά κάνναβης, ύψους έως ογδόντα εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω, βρέθηκαν 3 ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 20,70 γραμμαρίων περίπου, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος γαντιών χειρός, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στον αύλειο χώρο της οικίας του 43χρονου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μοτοσικλέτα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τα οποία είχαν κλαπεί το έτος 2020 από περιοχές της Αττικής και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ραγίζουν καρδιές από τον θάνατο της Αναστασίας – Ο καρκίνος και η άνιση μάχη για τη ζωή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πλημμύρισαν» τα κοινωνικά δίκτυα Συγκλονίζει το «αντίο» στην Αναστασία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη: 24 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εκκλησία – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη πραγματοποιήσαν την Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Δείτε επίσης