Έδωσαν στην κυκλοφορία το δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας με την πυρκαγιά σε απόσταση αναπνοής (φωτογραφίες)

7 Αυγούστου 2021

Απίστευτο αλαλούμ στην Εθνική Οδό που συνδέει την Τρίπολη με την Καλαμάτα. Έδωσαν στην κυκλοφορία τον οδικό άξονα ενώ η πυρκαγιά βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Σε ένα πρωτοφανές αλαλούμ εξελίσσεται το ζήτημα της κυκλοφορίας στην Εθνικό Οδό που συνδέει την Καλαμάτα με την Τρίπολη, καθώς νωρίς το απόγευμα δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, χωρίς να έχει προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Μετά τις 19:00 η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σχετική ανακοίνωση υπήρξε λίγα λεπτά με τις 19:00 όταν ανακοινώθηκε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα.

«Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη διεξάγεται κανονικά και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πάντως, μέχρι τη στιγμή που η Αστυνομία εξέδωσε την πιο πάνω ανακοίνωση, το ρεύμα προς Καλαμάτα είχε δοθεί στην κυκλοφορία, κάτι που προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά.

Διάβασε και αυτό: Παραμένει κλειστή η γέφυρα της Τσακώνας – Από την παλαιά Εθνική η κυκλοφορία των οχημάτων

Την ίδια στιγμή οι οδηγοί που κινήθηκαν στο ρεύμα της νέας Εθνικής προς Καλαμάτα όλες αυτές τις ώρες έκπληκτοι βρέθηκαν να οδηγούν ανάμεσα σε ένα ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς και σε πυκνούς καπνούς!

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς ρεύμα 68.000 καταναλωτές σε Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: Στο κόκκινο το Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 8 νέες εισαγωγές – 31 συνολικά ασθενείς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης