Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο Σταύρος Μπένος αναλαμβάνει την ανασυγκρότηση της Εύβοιας

10 Αυγούστου 2021

Ειδικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Εύβοιας εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός. Επικεφαλής ο Σταύρος Μπένος, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει ως δήμαρχος την ανασυγκρότηση της Καλαμάτας μετά τον σεισμό του 1986.

Το πακέτο των μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων εισηγείται αυτή την ώρα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικά για την Εύβοια, ο κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε ειδικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης με επικεφαλής τον Σταύρο Μπένο, τον άνθρωπο που είχε αναλάβει ως δήμαρχος την ανασυγκρότηση της Καλαμάτας μετά τον σεισμό του 1986.

«Επέλεξα να συστήσω μια ειδική επιτροπή ανασυγκρότησης, οικονομικής ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, που θα σχεδιάσει όχι την επόμενη, αλλά την μεθεπόμενη μέρα. Και πρότεινα -και με χαρά απεδέχθη- επικεφαλής αυτής της επιτροπής να είναι ο Σταύρος Μπένος» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι ο κ. Μπένος είναι «ένας πολιτικός που ως Δήμαρχος είχε συνδεθεί με την αναμόρφωση της Καλαμάτας, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς το 1986. Ως Υπουργός Εσωτερικών καθιέρωσε το θεσμό των ΚΕΠ, αλλά πάνω από όλα ως ενεργός πολίτης έχει αποδείξει την ευαισθησία του, εργαζόμενος για την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού περιβάλλοντος, ειδικά την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων μας. Έχει την πείρα και το όραμα για να πετύχει αυτό που θέλουμε».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φωτιά στην Αρκαδία: Εκκενώνονται 19 οικισμοί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερονικολός για πυρκαγιές στη Μεσσηνία: Η κρατική μηχανή απέτυχε – Κριτική και στους βουλευτές του Νομού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης