96 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία – Ένας θάνατος και 11 νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 40 ασθενείς στην κλινική covid

18 Αυγούστου 2021

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται πλέον η Μεσσηνία μετά τις σημερινές ανακοινώσεις των νέων κρουσμάτων και των στοιχείων που σχετίζονται με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο τα κρούσματα στο Νομό προσέγγισαν τα 100, 96 σήμερα και 118 χθες, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία γι’ αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Διάβασε και αυτό: 3.442 νέα κρούσματα στη χώρα – Οι μολύνσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα

Την ίδια στιγμή αποκαρδιωτικά είναι και τα στοιχεία που προκύπτουν από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε ένας ακόμα θάνατος, ο τέταρτος από τις 12 Αυγούστου, έγιναν 11 νέες εισαγωγές και δόθηκαν 6 εξιτήρια.

Συνολικά ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό που νοσηλεύονται στην κλινική vocid έχει φτάσει τους 40, αριθμός που εξαντλεί τις δυνατότητες του Νοσοκομείου. Το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας είναι ότι παραμένει κλειστή η ΜΕΘ.

Πλέον, με βάση τα πιο πάνω στοιχεία, είναι ξεκάθαρο ότι η Μεσσηνία έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΕΟΔΥ και ότι το ζήτημα της λήψης έκτακτων μέτρων στο Νομό είναι ορατό περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Διάβασε και αυτό: Τρομάζουν οι αριθμοί του κορονοϊού στη Μεσσηνία: Τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα μέσα σε ένα μήνα – 928 μολύνσεις τον Αύγουστο

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιταλία: 7.162 νέα κρούσματα και 69 θάνατοι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λογαριασμός των πυρκαγιών στη Μεσσηνία: Στάχτη 23.500 στρέμματα και μεγάλες καταστροφές σε υποδομές – καλλιέργειες – ακίνητα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης