Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας: «Πάρτι» παράνομων ουσιών σε παραλία της Μεσσηνίας – Σύλληψη 14 ατόμων

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες. Δικογραφία για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά και όπλα. Κατασχέθηκαν, πάνω από 95 γραμμάρια κάνναβης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και χάπια.

Συνελήφθησαν, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων, δεκατέσσερα άτομα, εκ των οποίων 11 άνδρες και 3 γυναίκες, ηλικίας από 25 έως 65 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, προχθές (20.8.2021) , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από διαδοχικές επιχειρήσεις, που πραγματοποίησαν οι ανωτέρω αστυνομικοί σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών, βρέθηκαν, συνολικά, στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -79,20- γραμμαρίων
  • ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτας, συνολικού βάρους -14,60- γραμμαρίων,
  • μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • ποσότητα LSD σε υγρή μορφή συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων,
  • -11- ναρκωτικά δισκία και
  • συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού)

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζάκυνθος: 3 συλλήψεις για τον θάνατο 9χρονου από ηλεκτροπληξία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεύτερη τραγωδία στη Μεσσηνία μέσα σε λίγες ώρες: Θρήνος για τον 39χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Τριφυλία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη: 24 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εκκλησία – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη πραγματοποιήσαν την Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Δείτε επίσης