Jet2holidays: Αυξάνονται οι πτήσεις της εταιρείας προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

11 Οκτωβρίου 2021

Στη Μεσσηνία βρέθηκαν τη Δευτέρα στελέχη της Jet2holidays, καθώς πραγματοποιήθηκε το «Kalamata jet2 roadshow».

Τα στελέχη της Βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με παράγοντες της τουριστικής αγοράς της Μεσσηνίας και να παρουσιάσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2Holidays, Steve Heapy, ανακοίνωσε την αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων της εταιρίας προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας σε 5, από 2 που ήταν την περασμένη περίοδο, επιβεβαιώνοντας έτσι το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Βρετανών για τη Μεσσηνία.

Στην εκδήλωση που έγινε στην Καλαμάτα συμμετείχε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, ο οποίος σημείωσε ότι ο σχεδιασμός της εταιρείας συμβαδίζει με τις εξελίξεις και την σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του Αεροδρομίου εκ μέρους της Πολιτείας, καθώς και με την προσπάθεια του Δήμου Καλαμάτας για την οργάνωση, ανάδειξη και διάθεση του χαρτοφυλακίου των τουριστικών προϊόντων της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JET2holidays, στελέχη της οποίας βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες (tour operator) της Μεγάλης Βρετάνιας με 3,48 εκατομμύρια πελάτες το 2020-21.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις η εταιρία πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στην Κεφαλλονιά και την Χαλκιδική.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

49 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 2.383 οι μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

21.225 προσλήψεις στη Μεσσηνία το πρώτο εννιάμηνο του 2021 – 764 χαμένες θέσεις εργασίας τον Σεπτέμβριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης