Στο Νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά – Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

12 Οκτωβρίου 2021

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά η οποία εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, στενοί της συνεργάτες της ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι όπως είναι ευνόητο, η Φώφη Γεννηματά, δεν πρόκειται να κατέλθει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Κάτι που επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της λίγο αργότερα, η ίδια η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή:in.gr/iefimerida.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες των γιατρών: Ανατριχιαστικά στοιχεία για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρώτη αντίδραση Ανδρουλάκη – Λοβέρδου και Καστανίδη μετά την είδηση για την υγεία της Γεννηματά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης