Η Αλαγονία ανάμεσα στις 8 περιοχές της Ελλάδας που σημειώθηκαν οι εντονότερες βροχοπτώσεις

15 Οκτωβρίου 2021

Βροχή κατέγραψαν οι 413 από τους 414 ενεργούς μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr την Παρασκευή 15/10.

Μοναδικός σταθμός που δεν κατέγραψε βροχόπτωση ήταν αυτός του ακριτικού Καστελλόριζου.

Το δίκτυο καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και καταγράφει με ακρίβεια, συνέπεια και συνέχεια όλες τις βασικές μετεωρολογικές παραμέτρους.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της βροχόπτωσης στη χώρα από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το απόγευμα της Παρασκευής 15/10.

Όπως φαίνεται στον πίνακα που παρουσιάζει τους 8 σταθμούς του δικτύου που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, ο μεγαλύτερος όγκου νερού έπεσε στην Αμαλιάδα (121 χιλιοστά) και ακολούθησαν η Θάσος (78 χιλιοστά) και ο Πύργος (77 χιλιοστά).

Πηγή: meteo.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντέχει η Μεσσηνία: Η πρόβλεψη για την πορεία της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο κορονοϊός επέστρεψε στη Μεσσηνία: Ρεκόρ κρουσμάτων με 77 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης