Αιματηρό επεισόδιo με μαχαιρώματα -Προσήχθη γνωστός ράπερ

9 Νοεμβρίου 2021

Αιματηρό επεισόδιο στον Κολωνό με μαχαιρώματα συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (9/11) στην οδό Λένορμαν 159, στο καφέ El chapo, στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ο Βουλγαρονιγηριανός ράπερ Thug Slime, ο οποίος είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Από το επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών και ενός Ελληνα, υπήρξαν δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν και άλλες δύο προσαγωγές, εκτός του ράπερ.

Ποιος είναι ο Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια με την μητέρα του να είναι από τη Βουλγαρία και πατέρας του από τη Νιγηρία.

Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια μετακόμισε η οικογένεια όταν ο ράπερ πήγαινε δημοτικό.

Τον Απρίλιο του 2019 έβγαλε το πρώτο του κλιπ., ενώ τα τραγούδια του συγκεντρώνουν αρκετές εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Πηγή: iefimerida.gr/in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δικηγόρος εναντίον του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλαμάτας με φόντο τον κορονοϊό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επεισόδιο Μητσοτάκη με ξένη δημοσιογράφο στο Μαξίμου (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Νίκου Μιχαλολιάκου: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των δολοφονηθέντων Αιγυπτίων αλιεργατών

“Η ευθύνη για την αποφυλάκιση, ανήκει στους δικαστές που έλαβαν την απόφαση, παρότι το ισχύον και εφαρμοσθέν νομικό πλαίσιο δεν τους υποχρέωνε”

ΚΚΕ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Μόνο ο λαός με την πάλη του θα νικήσει οριστικά τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

«Η προκλητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους αποτελεί προσβολή για τα θύματα

Δείτε επίσης