Τραγική ειρωνεία στο δρόμο «καρμανιόλα» του ΟΑΕΔ: Στην εντατική 21χρονη ακριβώς 4 χρόνια μετά τον χαμό της 23χρονης Βασιλικής

8 Δεκεμβρίου 2021

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στον δρόμο που ενώνει την Καλαμάτα με το Ασπρόχωμα, στο ύψος των σχολών και των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Σοκ και οργή προκαλεί το νέο σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα στον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα στο ύψος του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μια 21χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για ένα ακόμα τροχαίο στον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος αποτελεί καρμανιόλα για οδηγούς και πεζούς. Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς πριν 4 χρόνια, στις 5 Δεκεμβρίου του 2017, η Μεσσηνία είχε υποστεί σοκ από τον θάνατο της 23χρονης σπουδάστριας του ΟΑΕΔ, Βασιλικής Λυμπεροπούλου, η οποία είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά από εκείνο τον τραγικό τροχαίο οι σπουδαστές των σχολών του ΟΑΕΔ είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για το γεγονός ότι δεν έχουν ληφθεί μέτρα στον συγκεκριμένο δρόμο.

Ωστόσο, παρότι το αίτημα για τη λήψη μέτρων στο συγκεκριμένο σημείο είναι πάγιο μέχρι σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ω καιροί, ω ήθη: Καταγγελίες αγροτών και υπαλλήλων για μετατροπή της Ένωσης Μεσσηνίας σε προεκλογικό κέντρο του Ανδρουλάκη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγκλημα στη Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης