Στήριξη στην «Κιβωτό του Κόσμου» από την ομάδα της Καλαμάτας

17 Δεκεμβρίου 2021

Το ανθρώπινο πρόσωπό της δείχνει η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, καθώς αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τυποποιημένα τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής για τα παιδιά και την Κιβωτό του Κόσμου, «σε μια έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης και στήριξης όσων πραγματικά το έχουν ανάγκη», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να φέρουν στα γραφεία της ομάδας (Φραντζή 14) καθημερινά 09.00 με 16.00 τα παραπάνω είδη μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου (Τηλέφωνο επικοινωνίας 27211 81356 και 6972440005).

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσομάλλης: Προϋπολογισμός ανάπτυξης, στήριξης της κοινωνίας, της Υγείας και της Άμυνας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων με περισσότερες από 93.000 μολύνσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. Οι Μπακς που στερήθηκαν

Δείτε επίσης