Δύο υποθέσεις, που αφορούν «απάτη με υπολογιστή» και «παράνομη πρόσβαση σε σύστημα υπολογιστή» εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Δικογραφία για 7 άτομα. Η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δυο υποθέσεις απάτης εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για:
Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις στα Καφεκοπτεία Σπίνος!
- Μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 9.9.2021. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 6 ημεδαπών, ηλικίας από 19 έως 46 ετών αντίστοιχα, για απάτη με υπολογιστή και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα.
- Μία περίπτωση απάτης, σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 3.5.2021. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή.
Διάβασε και αυτό: Καλαμάτα: Απατεώνες επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό επιχείρησης
