Ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων στη Μεσσηνία: Self τεστ στις σχολικές μονάδες – Δωρεάν rapid στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι δήμοι της Μεσσηνίας, καθώς ανοίγουν τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Self τεστ στις σχολικές μονάδες του Νομού θα μπορούν να προμηθευτούν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Δωρεάν rapid για την εκπαιδευτική κοινότητα στο Μέγαρο χορού από τη Δευτέρα.

Στις σχολικές αίθουσες επιστρέφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί της Μεσσηνίας τη στιγμή που τα κρούσματα στον Νομό έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ.

Πλέον, μαθητές και εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολικών μονάδων θα πρέπει να υποβληθούν σε 3 self τεστ.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρόβλημα στην προμήθεια των τεστ, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στην Καλαμάτα, τα αποθέματα εξαντλήθηκαν.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το πρωί της Δευτέρας γονείς και εκπαιδευτικοί, που δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν τεστ, θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα σχολεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στα σχολεία της Καλαμάτας, όπου και υπήρξε πρόβλημα, θα υπάρχουν self τεστ, τα οποία θα διανεμηθούν σε γονείς και μαθητές πριν το πρώτο κουδούνι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα μαθητές και εκπαιδευτικοί θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid τεστ στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: Πάνω από 3.000 κρούσματα σε 9 ημέρες – 211 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ο Παναθηναϊκός αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς Κλάτενμπεργκ και ΚΕΔ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο επίκεντρο οι «κίνδυνοι» για τα περιφερειακά πανεπιστήμια από την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ – «Μέριμνα από την πολιτεία» ζητούν ο Νίκας και ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το ζήτημα της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και οι επιπτώσεις στα περιφερειακά δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα απασχόλησε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,

Δείτε επίσης