Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

21 Ιανουαρίου 2022

Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε χθες το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

O παίκτης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς τη θέλησή της. Ο παίκτης του Survivor φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές και υπέβαλαν μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: 

«Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Αρνείται τις κατηγορίες

«Είναι απορίας άξιο» είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι, και τόνισε πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Η κ. Αγγελακοπούλου δήλωσε πως η ίδια, ως γυναίκα, δεν θα υπερασπιζόταν ποτέ έναν άντρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα ανήλικης, εάν είχε και την παραμικρή υποψία ότι έλαβε χώρα ένα τέτοιο γεγονός.

Πηγή:protothema.gr/in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα έξι πάρκα «τσέπης» στην Καλαμάτα [φωτογραφίες & video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σχολεία: 6.566 θετικά σελφ τεστ έως χθες βράδυ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης