Μήνυμα ενότητας του Μητροπολίτη Μεσσηνίας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας

27 Ιανουαρίου 2022

Σημαντική παρέμβαση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας. Κάλεσε σε ενότητα και συνεργασία για την πρόοδο του τόπου. «Όλοι υπηρετούμε τον ίδιο λαό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, απευθυνόμενος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας.

«Το νέο έτος επιβάλλει σε όλους να καλλιεργήσουμε μεταξύ μας το πνεύμα της ενότητας. Μόνο τότε ξεπερνιούνται τα προβλήματα, γινόμαστε περισσότερο παραγωγικοί και χρήσιμοι στους ανθρώπους», σημείωσε αρχικά ο κ. Χρυσόστομος και συνέχισε λέγοντας:

«Το κριτήριο του αγώνα για ενότητα είναι ο ίδιος ο λαός. Όλοι υπηρετούμε τον ίδιο λαό. Πασχίζουμε για το καλό του, προσβλέπουμε στο μέλλον του, επενδύουμε στην καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής του. Αυτή η βάση, του λαού, που είναι βάση του αγώνα για την ενότητα πρέπει να καλλιεργηθεί μεταξύ μας, πρέπει να αυξηθεί, ώστε να μπορέσει να αποδώσει καρπούς».

Καταλήγοντας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας υπογράμμισε: «Η ιστορία έχει βεβαιώσει ότι κάθε φορά που διακυβεύεται το πνεύμα της ενότητας και εμφιλοχωρεί μεταξύ μας η διάσπαση τότε και η πατρίδα μας και εμείς βγαίνουμε χαμένοι. Απαιτείται πνεύμα ενότητας, συνεργασίας, διαβούλευσης με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο του τόπου».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γκάγκα: Ξεκινάει η διάθεση των αντιικών χαπιών κατά της covid-19

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Aττική Οδός: Είχαμε ζητήσει προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από την Κυριακή το βράδυ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης