Μεσσηνία: Τσουχτερό κρύο και ισχυροί άνεμοι το Σάββατο – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

18 Μαρτίου 2022

Το τσουχτερό κρύο θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καιρού στη Μεσσηνία, καθώς η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλότερη. Παράλληλα σε ολόκληρο τον Νομό θα πνέουν ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Ο καιρός στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το kalamata.meteoclub.gr, προβλέπεται αίθριος στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώνουν κατά διαστήματα. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και λίγες σποραδικές νεφώσεις.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ η αισθητή θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 30-60% Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 67 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκιές και ερωτήματα: Καταγγελία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών για έργο εκατομμυρίων ευρώ του δήμου Τριφυλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Μήνυμα» Αναστασόπουλου σε Νίκα με φόντο 2.000.000 ευρώ: Οι εξηγήσεις που ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης και η οργή του Περιφερειάρχη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης