Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου

31 Μαρτίου 2022

Απαντήσεις για το πώς η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ενδεχομένως προμηθεύτηκε την κεταμίνη, που φέρεται να οδήγησε στον θάνατο την κόρη της, αναζητούν οι αρχές.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την άφιξη της 33χρονης στη ΓΑΔΑ, η ίδια φέρεται να ρώτησε «με τι ιδιότητα» την μετέφεραν εκεί και τότε οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ από την κλινική City Hospital στο κέντρο της Καλαμάτας

Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;

Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;

 Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.

Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;

Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Την ίδια στιγμή στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει viral μια φωτογραφία (κεντρική) της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία εξασφάλισε το πρακτορείο Eurokinissi. Η φωτογραφία αποτυπώνει το πρόσωπο της μητέρας των τριών κοριτσιών κατά την προσαγωγή της στον ανακριτή και στον εισαγγελέα, η οποία στην κυριολεξία «παγώνει το αίμα».

Πηγή:in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχεία σοκ στη δικογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Νίκου Μιχαλολιάκου: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των δολοφονηθέντων Αιγυπτίων αλιεργατών

“Η ευθύνη για την αποφυλάκιση, ανήκει στους δικαστές που έλαβαν την απόφαση, παρότι το ισχύον και εφαρμοσθέν νομικό πλαίσιο δεν τους υποχρέωνε”

ΚΚΕ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Μόνο ο λαός με την πάλη του θα νικήσει οριστικά τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

«Η προκλητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους αποτελεί προσβολή για τα θύματα

Δείτε επίσης