Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών: Κατασχέθηκαν, πάνω από 10 κιλά κοκαΐνης

4 Απριλίου 2022

Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε Αθήνα, Ζωγράφου και Βουλιαγμένη, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις Αλβανούς, ηλικίας 36, 46 και 48 ετών και έναν 45χρονο Έλληνα, που κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 10 κιλά κοκαΐνης και 2 πιστόλια.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 48χρονος αλλοδαπός και ο Έλληνας συνελήφθησαν να κατέχουν και για λογαριασμό των υπολοίπων, μέσα σε ταξί, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 5.870 γραμμαρίων με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της. Την συγκεκριμένη ποσότητα την προμηθεύτηκαν από τον 36χρονο συγκατηγορούμενό τους, ο οποίος κατείχε σε σπίτι, στην Αθήνα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 900 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 85 γραμμαρίων και ένα πιστόλι.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Παράλληλα, σε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου, εντοπίστηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κοκαΐνη βάρους 2.275 γραμμαρίων.

Μια ακόμη έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε και σε άλλη οικία, στη Βουλιαγμένη, όπου ο 46χρονος κατείχε κοκαΐνη βάρους 2.168 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με υγρή μορφή κοκαΐνης βάρους 62 γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με 7 φυσίγγια.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γρήγορα και αξιόπιστα: PCR και Rapid τεστ στο City Hospital

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εικόνες ντροπής: Σκουπιδότοπος ο βυθός του λιμανιού της Καλαμάτας [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυγενάκης: «Δεν έχω ανάμιξη στις εκλογές της ΕΠΟ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Νίκου Μιχαλολιάκου: «Δεν ήταν υποχρεωμένοι οι δικαστές να τον αποφυλακίσουν» αναφέρουν οι δικηγόροι των δολοφονηθέντων Αιγυπτίων αλιεργατών

“Η ευθύνη για την αποφυλάκιση, ανήκει στους δικαστές που έλαβαν την απόφαση, παρότι το ισχύον και εφαρμοσθέν νομικό πλαίσιο δεν τους υποχρέωνε”

ΚΚΕ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Μόνο ο λαός με την πάλη του θα νικήσει οριστικά τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

«Η προκλητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους αποτελεί προσβολή για τα θύματα

Δείτε επίσης