Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο «Μοναστήρι της Αγιάς» στη Μεταξάδα

26 Απριλίου 2022

Λαμπρός ήταν ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου* στην Μεταξάδα, του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Στη Θεία Λειτουργία και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν παρευρέθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μενέλαος Γερονικολός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος και γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Ηλίας Κανάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Τάσος Σαρδέλης, καθώς και πλήθος πιστών.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταξάδας, ο οποίος είναι εξαιρετικά δραστήριος και πρωτοστατεί στην προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής.

*Η Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στους ανατολικούς πρόποδες της οροσειράς Αιγαλέο ή Αιγάλεω, και ήταν γνωστή ως το «Μοναστήρι της Αγιάς», όπως ονομάζεται η τελευταία κορυφή της οροσειράς που εκτείνεται από την Κυπαρισσία μέχρι τη Χώρα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κίνα: Μαζικά τεστ στο Πεκίνο, 52 θάνατοι σε 24 ώρες στη Σαγκάη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζελένσκι: Η Ρωσία δεν θα πετύχει τίποτα στον πόλεμό της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης