Συνάντηση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας με τον πρέσβη του Μαρόκου – Η παραδοσιακή ενδυμασία του διπλωμάτη «έκλεψε» τις εντυπώσεις [φωτογραφίες]

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας πραγματοποίησε, το Σάββατο 14 Μαΐου ε.έ., ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, κ. Μοhammed Sbihi, στο πλαίσιο διπλωματικής αποστολής και επίσκεψής του στην πόλη της Καλαμάτας και στο Νομό Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από την κ. Rime Mrimi, στέλεχος διοίκησης της Πρεσβείας και τον κ. Abderrahmane El Brighli EL BRIGHLI, υπάλληλο – σύνδεσμο της Πρεσβείας.

Εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Τον κ. Πρέσβη και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης τους ενημέρωσε για τις κοινωνικές δραστηριότητες της τοπικής εκκλησίας, τα υφιστάμενα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας καθώς και για το θέμα των διαθρησκειακών διαλόγων, την πορεία και τα προσδοκόμενα αποτελέσματά τους, για τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Sbihi δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνάντησή του με τον κ. Χρυσόστομο και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει εκ νέου, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, σε ανάμνηση της επισκέψεως αυτής, προσέφερε στον κ. Πρέσβη και στη συνοδεία του τον Τόμο “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ” καθώς και τοπικά μεσσηνιακά προϊόντα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρέσβης του Μαρόκου προσήλθε στη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας με την παραδοσιακή ενδυμασία της χώρας του, γεγονός που τράβηξε την προσοχή όλων.

Πηγή: romfea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ