«Σκοτωμός» Νίκα με αντιπεριφερειάρχη του με φόντο τον Άδωνι Γεωργιάδη – Οι βολές και η σύνδεση με τον Σαμαρά

Τη σφοδρή αντίδραση του Παναγιώτη Νίκα προκάλεσε η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του δεύτερου στο Ναύπλιο, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ενώσεως Επιμελητηρίων.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και σε αυτή, εκτός του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, συμμετείχε και ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός, αλλά δεν συμμετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πολιτικός προϊστάμενος του κ. Σχοινοχωρίτη, Παναγιώτης Νίκας.

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη από τη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη

Η απουσία του κ. Νίκα από την εν λόγω συνάντηση προκάλεσε την οργή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίο θεώρησε ότι αγνοήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη του.

Οι βολές

Όσοι γνωρίζουν τα της περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνουν ότι ο κ. Νίκας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κυρίως μέσω φιλικών του ΜΜΕ, τα οποία με σχετικά δημοσιεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της επίμαχης συνάντησης ο κ. Νίκας επικοινώνησε με ανθρώπους των media της Πελοποννήσου, στους οποίους εξέφρασε την ενόχλησή του σε …off the record συνομιλίες.

Η σύνδεση με τον Αντώνη Σαμαρά

Σημειώνεται ότι τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη τον συνδέει μακροχρόνια σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος μάλιστα δεν κρύβει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Μεσσήνιο πολιτικό.

Η σχέση του κ. Σχοινοχωρίτη με τον κ. Σαμαρά, όπως σημειώνουν όσοι είναι γνώστες του παρασκηνίου στην περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι το γεγονός που ενοχλεί τον κ. Νίκα και εκτιμούν ότι η συνάντηση του Σαββάτου αποτέλεσε την ευκαιρία που έψαχνε ο κ. Περιφερειάρχης για να «χτυπήσει» τον αντιπεριφερειάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις του Παναγιώτη Νίκα με τον Αντώνη Σαμαρά είναι χειρότερες από ποτέ κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο κ. Νίκας βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα σχεδόν με όλα τα στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο, τα οποία βρίσκονται κοντά στον πρώην Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ