Δήμος Καλαμάτας: Ικανοποίηση για την εξέλιξη της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα

/

Η υλοποίηση του έργου της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα εξελίσσεται με πολύ καλούς ρυθμούς», σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η οποία εκδόθηκε με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, στην περιοχή, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ήδη έχει εκτελεστεί σε μεγάλο ποσοστό το φυσικό αντικείμενο του έργου (εκκρεμούν ασφαλτοστρώσεις κ.ά.), το οποίο αναμένεται να παραδοθεί το επόμενο διάστημα».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

DSC 0703 Medium

Οι παρεμβάσεις του έργου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εφαρμογή Τυπικής Διατομής Κύριας Συλλεκτήριας Οδού, που διατρέχει περιοχές Εκτός Σχεδίου Πόλης με βασική λειτουργία τη σύνδεση και με δυνατότητα εξυπηρέτησης παροδίων ιδιοκτησιών, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και συγκεκριμένα της εφαρμογής δίιχνης τυπικής διατομής, με θέσεις στάθμευσης στα δεξιά της οδού και ποδηλατόδρομο μήκους 390 μ. επί του αριστερού πεζοδρομίου. Επίσης, κατασκευή κλειστού δικτύου ομβρίων κατά μήκος της οδού για την αποστράγγιση – αποχέτευση του καταστρώματος και των παροδίων ιδιοκτησιών, έργα ηλεκτροφωτισμού και κατασκευή τεχνικών έργων (κρασπεδόρειθρα, πεζοδρόμια κ.ά.).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απαντήσεις Βασιλόπουλου για το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας – Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΟΔΥ: Δύο νέα περιστατικά παιδιών πληρούν τα κριτήρια του «πιθανού κρούσματος» οξείας ηπατίτιδας άγνωστης αιτιολογίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.