Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις

11 Ιουλίου 2022

Πλησιάζει στο ΟΑΚΑ Ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ αποτελεί το νούμερο 1 μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων» για να καλύψει το κενό του Νεμάνια Νέντοβιτς στην περιφέρεια και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φαίνεται πως από τη νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» φέρονται να ολοκλήρωσαν με αίσιο τρόπο τις διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του Λιθουανού διεθνούς άσου, όσο και με τους Ρώσους έτσι ώστε να κλείσει η μεταγραφή του Γκριγκόνις στο «τριφύλλι». 

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Γκριγκόνις με τη ρωσική ομάδα έχει ισχύ έως το 2024, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το buy out που προβλέπεται για να πάρει τα δικαιώματά του. 

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, οι εκπρόσωποί του είχαν κάνει γνωστό εδώ και μέρες ότι από τη στιγμή που θα βρεθεί λύση με το σύλλογο της Μόσχας, ο Γκριγκόνις δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα. 

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο Παναθηναϊκός θα του κάνει κλειστό διετές συμβόλαιο. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AEK: Oι 30 του Αλμέιδα που θα πετάξουν για Ολλανδία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Πρωτοφανής η ενεργειακή κρίση, πρέπει να κρατήσουμε εφεδρείες για να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετο 1-0 για τον Παναθηναϊκό

Ανώτερος, παρά τις απουσίες του, ο Παναθηναϊκός δεν… αγχώθηκε στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ΠΑΟΚ, γράφοντας το 1-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης

Δείτε επίσης