Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση – Η κλήρωση αν αποκλειστεί

2 Αυγούστου 2022

Τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 25/8.

Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι Χάιφα απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στον γ΄ γύρο της διοργάνωσης.

Με Ζρίνσκι ή Τόμπολ Κοστανάι αν αποκλειστεί από τη Σλόβαν

Τη Ζρίνσκι από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ή την Τόμπολ Κοστανάι από το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Conference League, εφόσον αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, ενώ θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στον αγώνα ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 25/8.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρίσιμο ραντεβού σε μια κρίσιμη στιγμή: Στο «μενού» της συνάντησης Καραμανλή – Βασιλόπουλου το μεγάλο έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στόχος η προστασία και η διατήρηση της βιοποικιλότητας: Καταγραφή της χλωρίδας και της πανίδας στην Αρχαία Μεσσήνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης