Ανατριχίλα: 4 μηνών βρέφος από τη Μεσσηνία νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση – Σύλληψη του 20χρονου πατέρα

25 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία και όχι μόνο η είδηση ότι ένα βρέφος, ένα μωρό μόλις 4 μηνών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το βρέφος μεταφέρθηκε το Σάββατο αρχικά στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Οι γιατροί που το εξέτασαν έκριναν ότι η κατάσταση του είναι ιδιαίτερη σοβαρή και ζήτησαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το βρέφος έφερε μώλωπες στο σώμα του. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία κα ανέλαβε τη διαχείριση του περιστατικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπήκαν τα κοντινά πρόσωπα του βρέφους, από τα οποία ζητήθηκαν εξηγήσεις για τα ιατρικά ευρήματα. Η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη του 20χρονου πατέρα του βρέφους, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας κατά του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έχει σχηματισθεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιων των δικαστικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι νωρίς το βράδυ της Κυριακής δεν είχε εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην πρωτοφανή υπόθεση.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Δύο νέες συλλήψεις για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων – 36 παραβάσεις από την αρχή του Σεπτεμβρίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Χαρίτσης: Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίζει ότι κανένας διαθέσιμος πόρος δεν θα χαθεί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης