Έσπασε η πολιτική «ομερτά» για την Ένωση Μεσσηνίας: «Κεραυνοί» του ΚΚΕ εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τα χρέη και την αξιοπιστία της

27 Σεπτεμβρίου 2022

Την πολιτική «ομερτά» που έχει επικρατήσει, σχετικά με την Ένωση Μεσσηνίας, «έσπασε» η παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, καθώς το στέλεχος του Κόμματος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Δημήτρης Οικονομάκος, έθεσε ευθέως ζήτημα αξιοπιστίας του Συνεταιρισμού, ενώ αναφέρθηκε και στα χρέη.

Ο κ. Οικονομάκος, με αφορμή τη συζήτηση ψηφίσματος του δήμου Καλαμάτας σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορά το ΠΟΠ ελιάς Καλαμάτας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ρόλο της Ένωσης Μεσσηνίας χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του.

O Δ. Οικονομάκος

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης σημείωσε:

Είναι πραγματικά θέμα, πως μπορεί να βγαίνει η Ένωση, με την περιουσία των αγροτών, τα λεφτά των αγροτών, χωρίς να βγάζει ούτε ένα κιλό λάδι και να βγαίνει ως εκπρόσωπος των αγροτών.

Από που και ως που;

Παλιά ήταν εκπρόσωπος των αγροτών, που είχε όλους τους συνεταιρισμούς.

Τώρα εκπροσωπεί μια τεράστια περιουσία και τεράστια χρέη που έχουν δημιουργηθεί και είναι στα δικαστήρια. Τώρα εκπροσωπεί ένα διοικητικό συμβούλιο και τίποτα άλλο.

Πως βγαίνει χωρίς ντροπή και εκπροσωπεί τους αγρότες με τόσα χρέη;

Πραγματικά, είναι απορίας άξιο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Οικονομάκος είναι ο πρώτος που τολμά δημόσια να θέσει ζητήματα που αφορούν την Ένωση Μεσσηνίας, παρότι αυτά είναι γνωστά σε όλους και συζητιούνται έντονα όταν κλείνουν οι κάμερες.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Νεκρός βρέθηκε ο 64χρονος που είχε εξαφανιστεί στην ορεινή Μάνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα ηχηρή απάντηση των ΗΠΑ στην Τουρκία: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν αμφισβητείται

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τα πρώτα αγροδιατροφικά προϊόντα με πιστοποιητικό για την αντιοξειδωτική δράση τους: Λάδι, ελιές και κορινθιακή σταφίδα στη λίστα

Nέο και ισχυρότερο πλεονέκτημα στην ευρωπαϊκή και μεσογειακή διατροφή, το εμπόριο, την εθνική παραγωγή και οικονομία αποκτούν πλέον τα κύρια ελληνικά αγροτοδιατροφικά

Δείτε επίσης