Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

21 Οκτωβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει, από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, να βραβεύει, σε κάθε εντός έδρας αγώνα του στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, τις παλιές μεγάλες δόξες του και δη τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα κοσμούν τις λευκές ρίγες στην εφετινή “βασική” φανέλα της ομάδας.

Και στα 5 εντός έδρας ματς που προηγήθηκαν στην εφετινή Super League, οι “πράσινοι” βράβευσαν -ανά τετράδες- παλιούς σπουδαίους άσους του συλλόγου και “ιερά τέρατα” όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Φραγκίσκος Σούρπης, ο Τότης Φυλακούρης κι ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την προσεχή Κυριακή (23/10), στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League, όμως ακόμη μεγαλύτερη “γιορτή” αναμένεται να στηθεί στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Εκεί όπου το τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αγαπήθηκε όσοι λίγοι όλα αυτά τα χρόνια απ’ τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο 41χρονος Γάλλος πρώην σούπερ σταρ των “πράσινων”, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2009-2011 κατακτώντας το νταμπλ του 2010 (μέτρησε συνολικά 55 γκολ και 16 ασίστ σε 2 χρόνια), φανέρωσε ήδη την ανυπομονησία του για την επίσκεψή του στην Ελλάδα και στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Instagram την Παρασκευή (21/10) και μία φωτογραφία του απ’ τις ημέρες που αγωνιζόταν στους “πράσινους”, γράφοντας μία και μόνο λέξη: “Panathinaikos”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μαζί με τον Σισέ, θα τιμηθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και άλλες τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στο παρελθόν την πράσινη φανέλα. Ο λόγος για τους Γιώργο Καραγκούνη, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Βέλιμιρ Ζάετς, με τους δύο τελευταίους να έχουν αναλάβει και την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: θεμέλιος λίθος στο Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων – Επίσκεψη εκπροσώπων των υπ. Άμυνας Ελλάδας και Ισραήλ στην 120 ΠΕΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σεπόλια: Στοιχεία για νέο μαστροπό δίνει το 12χρονο παιδί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης