ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προστατέψτε την ομάδα από οποιονδήποτε κίνδυνο»

3 Νοεμβρίου 2022

Να μην προσπαθήσουν να μπουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή, καλεί τους φίλους της ομάδας η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» σε επίσημη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν ότι ζήτησαν από τον Αστέρα Τρίπολης να διαθέσει θύρα για τους φιλοξενούμενους, όμως η αρκαδική ΠΑΕ αρνήθηκε, κάτι που αποτελεί πάγια επιλογή της. Έτσι, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους και για την αποφυγή πιθανών επεισοδίων, η ΑΕΚ ζήτησε από τους φίλους της να μην προσεγγίσουν το γήπεδο. 
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως αιτήθηκε το άνοιγμα θύρας και την χορήγηση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (6/11) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, όπως μας γνωστοποιήθηκε, αποτελεί πάγια επιλογή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να μην ανταποκρίνεται σε αντίστοιχα αιτήματα.

Πρέπει λοιπόν να πληροφορήσουμε τους φίλους της ομάδας μας πως το δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα υπάρχουν απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, άρα και καμιά δυνατότητα παρουσίας μη κατόχων διαρκείας της γηπεδούχου ομάδας.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και να προστατεύσουν την ομάδα μας από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο».

* Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σέρχιο Αραούχο (οίδημα στον προσαγωγό) έκανε θεραπεία σήμερα και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, όπως και του Αρόλντ Μουκουντί που έμεινε κλινήρης για δεύτερη ημέρα λόγω ίωσης. Οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν πιο εντατικά, αλλά δεν έχουν μπει ακόμα στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ οριστικά νοκ άουτ είναι ο Ντομαγκόι Βίντα με θλάση. Μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με τους παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί ο Αλμέιδα στο δύσκολο ματς της Τρίπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός εντοπίστηκε 17χρονος με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέες διαδηλώσεις στο Ιράν – Νεκρός ένας έφηβος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης