Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας από 21 έως 27 Νοεμβρίου 2022 στην Καλαμάτα

10 Νοεμβρίου 2022

Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα  της περιοχής και την τοπική γαστρονομία διοργανώνει  μια σειρά δράσεων με θέμα «Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας» από 21 έως 27 Νοεμβρίου.

Τις ήμερες αυτές, εστιατόρια της πόλης θα προσφέρουν ένα «set menu» σε ελκυστική τιμή, παρέχοντας την ευκαιρία σε όσους το επιλέξουν να γευτούν την πολυδιάστατη τοπική κουζίνα.

Οι Ήμερες Τοπικής Γαστρονομίας θα περιλαμβάνουν και ένα τριήμερο (24-26 Νοεμβρίου) αφιέρωμα στην τοπική παράγωγη και μεταποίηση της ελιάς, του οίνου, των ποτών και αποσταγμάτων. Τριήμερο με εκδηλώσεις που  θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, στην καρδία διάθεσης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Για την προετοιμασία των δράσεων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Θ. Βασιλόπουλου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ν. Μπασακίδη, μελών της Επιτροπής Τουρισμού και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας: Βραδιά αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eurobank: Καθαρά κέρδη 1,1 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης