Με πρότυπο υποκατάστημα: Έρχεται στην Καλαμάτα η Παγκρήτια Τράπεζα – Η επίσημη ανακοίνωση

18 Νοεμβρίου 2022

Την επέκταση του δικτύου της στην Καλαμάτα και στην Καβάλα ανακοίνωσε η Παγκρήτια Τράπεζα. Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Τράπεζας, το πρώτο στην Πελοπόννησο, στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο της τράπεζας αριθμεί σήμερα 46 σημεία Πανελλαδικά, καθώς ο στρατηγικός σχεδιασμός της Παγκρήτιας είναι η επέκταση του δικτύου της σε νέες αγορές με σημαντική δυναμική σε τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και η αγροδιατροφή.

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Τράπεζας:

Παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Αχαϊκής πρωτεύουσας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στην πόλη της Πάτρας, του πρώτου στην Πελοπόννησο.

Η έναρξη λειτουργίας του Καταστήματος ξεκίνησε πρόσφατα και εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της Τράπεζας για Πανελλαδική επέκταση του Δικτύου της σε νέες αγορές με σημαντική δυναμική σε καίριους τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και η αγροδιατροφή.

Ήδη το Δίκτυο της Τράπεζας αριθμεί σήμερα 46 σημεία Πανελλαδικά και στο επόμενο διάστημα πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω, με δύο νέα πρότυπα Καταστήματα στην Καλαμάτα και στην Καβάλα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο CEO της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες επεσήμανε: «Η Διοίκηση με νέα δυναμική μετά την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρηματικό της στόχο που δεν είναι άλλος από τη στήριξη των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών. Πιστεύουμε στη δυναμική της Ελληνικής Περιφέρειας και στην ανθεκτικότητα της επιχειρηματικότητας, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε τους πελάτες μας και να χρηματοδοτούμε τις υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Δημήτρης Δημόπουλος αναφερόμενος στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, τόνισε τις μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται πλέον για την Τράπεζα επισημαίνοντας ότι: «Η Παγκρήτια Τράπεζα, ενισχυμένη κεφαλαιακά και με τη στήριξη του νέου στρατηγικού μετόχου της Thrivest Holding Ltd., συνεχίζει την Πανελλαδική της επέκταση. Η ισχυροποίηση της παρουσίας της σε όλη την Ελλάδα θα διευρύνει τον αναπτυξιακό της ρόλο και θα της επιτρέψει να συνεχίσει τη στήριξη του ελληνικού επιχειρείν και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών».

Την τελετή εγκαινίων ακολούθησε γεύμα που παρατέθηκε από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο σε επιχειρηματίες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Πελοποννήσου, οι οποίοι με την παρουσία τους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Διοίκηση της Τράπεζας και στη στρατηγική στήριξη της τοπικής ανάπτυξης με τη χρήση πολλαπλών εργαλείων τραπεζικής και προσωποποιημένων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ανδρών που συνελήφθησαν για βιασμό της 12χρονης στο Κολωνό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Βροχερός ο καιρός και το Σάββατο – Έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης