Στον Ολυμπιακό έως το 2025 ο Βεζένκοβ

2 Ιανουαρίου 2023

«Άγκυρα» στο λιμάνι έως το 2025 έριξε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε σήμερα (2/1) μονοετή επέκταση συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους». Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε το μεσημε΄ρι με τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και έδωσαν τα χέρια, ενώ ακολούθησε η υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.
 
O 27χρονος φόργουορντ είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός του έκαναν αναπροσαρμογή-αύξηση στις αποδοχές του, την οποία και αποδέχτηκε, ενώ την ίδια ώρα συμφώνησε να αυξηθεί και το ποσό του όρου buy out για το NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος προ ημερών αναδείχτηκε και κορυφαίος αθλητής για το 2022 στη πατρίδα του Βουλγαρία έχει την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο και έχει υψηλές πιθανότητες ν’ αναδειχτεί και MVP στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Στην Basket League, ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά 17,2 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καιρός στην Καλαμάτα την Τρίτη: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία μέχρι τους 19 βαθμούς Κελσίου [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο απίθανος όρος επιστροφής στο CL στο συμβόλαιο του Ρονάλντο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης