Σε ιστορικό χαμηλό ο Γιάννης και ήττα για τους Μπακς

7 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του ΝΒΑ, περιορίστηκε σε εννέα πόντους-ιστορικό χαμηλό στη σεζόν- και η Σαρλότ, η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική περιφέρεια, νίκησε με 138-109 στους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο στο Fiserv Forum. 
 Οι Μπακς, που είχαν κερδίσει τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που μπήκαν στη βραδιά, δεν μπήκαν ποτέ σε πολύ ρυθμό.

 Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε με 2 σουτ εύστοχα στα 7 σε 22 λεπτά, ενώ το προηγούμενο χαμηλό του ρεκόρ σε πόντους του αυτή τη σεζόν ήταν 16 πόντους, δύο φορές.
 Ο Αντετοκούνμπο έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για πρώτη φορά μετά από τις 29/12/20, και για πρώτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων σε ήττα από τις 22/12/18, ενώ επίσης  δεν έδωσε ασίστ για πρώτη φορά μετά από τις 8/2/21.

 Οι γκαρντ της Σαρλότ, Τέρι Ροζίερ και ΛαΜέλο Μπαλ, «έβρεξαν» εκ περιτροπής καλάθια τριών πόντων, σημειώνοντας ρεκόρ την πρώτη περίοδο και ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. 
 Ο Ροζιέρ σημείωσε 39 πόντους, και ο Μπαλ συγκέντρωσε 24 πόντους, με τα επτά εύστοχα σουτ τριών πόντων οι Χόρνετς κέρδισαν μόλις για δεύτερη φορά σε επτά παιχνίδια.

 Η Σαρλότ σημείωσε 51 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του NBA για τους περισσότερους πόντους σε αυτό το διάστημα και σημειώνοντας ρεκόρ-ομάδας για οποιοδήποτε περίοδο. Οι  Χόρνετς ισοφάρισαν επίσης την υψηλότερη απόδοση σε μία περίοδο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.
 Η Σάρλοτ πέτυχε 14 από τα 20 τρίποντά της στο πρώτο ημίχρονο, όταν σημείωσε 84 πόντους.
Το σύνολο πόντων ήταν ο δεύτερος υψηλότερος βαθμός για οποιοδήποτε ημίχρονο στην ιστορία του συλλόγου.
 Ο Μπαλ, ο οποίος τελείωσε με 12 ασίστ, έχει σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους σε 14 συνεχόμενα παιχνίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ετοιμάζει ο Νίκας: «Ντέρμπι» μεταξύ Αναστασόπουλου – Τσουκαλά για τη θέση του Β. Καπέλιου – Οι αλλαγές στις υπόλοιπες ενότητες της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε δασκάλα, στις ΗΠΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης