Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με την Αθήνα από τις 19 Μαΐου – Το πρόγραμμα των πτήσεων της Olympic Air

19 Ιανουαρίου 2023

Αεροπορική συγκοινωνία θα έχει η Καλαμάτα με την Αθήνα από τις 19 του ερχόμενου Μαΐου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου φέτος.

Όπως έγινε γνωστό ειδικότερα, το διεθνές αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της μεσσηνιακής πρωτεύουσας θα συνδέεται με τον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας με τέσσερις πτήσεις της Olympic Air την εβδομάδα, οι οποίες θα εξυπηρετούνται από αεροσκάφη ATR 42-600.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γνωστοποιηθεί, οι πτήσεις θα γίνονται ως εξής:

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή: Αναχώρηση από την Αθήνα στις 11.35 το πρωί με άφιξη στην Καλαμάτα στις 12.30 το μεσημέρι. Αναχώρηση από την Καλαμάτα στις 12.50 και άφιξη στην Αθήνα στη 1.40 το μεσημέρι.

Κάθε Παρασκευή και Κυριακή: Το αεροσκάφος θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 10.30 το βράδυ και θα φθάνει στις 11.15 τη νύχτα στην Καλαμάτα. Η πτήση από Καλαμάτα προς Αθήνα θα αναχωρεί την επόμενη ημέρα (Σάββατο και Δευτέρα αντίστοιχα) στις 6.10 το πρωί.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αούστρια ανακοίνωσε το δανεισμό του Λάιντνερ από τον Ολυμπιακό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing: «Επιστρέφει» και το 2023 στην Καλαμάτα με σημαντικούς εισηγητές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης