Συζητήσεις για τελικό κυπέλλου στην Αυστραλία

13 Φεβρουαρίου 2023

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε συζητήσεις και με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η ελληνική ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί εκτός συνόρων ο φετινός τελικός και με σημερινή ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως απάντησαν θετικά οι Αυστραλοί στο αίτημα που είχε καταθέσει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται κι εκείνες με την Κρίσταλ Πάλας, για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην Αγγλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Να φύγουν αμέσως από τη Ρωσία κάλεσαν οι ΗΠΑ τους υπηκόους τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

5,5% αυξήθηκε το ΑΕΠ στην Ελλάδα το 2022, σύμφωνα με την ΕΕ – Συνέχιση της ανάπτυξης και τα επόμενα χρόνια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκονται οι Πέισερς οι οποίοι νίκησαν με 126-113 το Μιλγουόκι και προηγούνται στη σειρά με 3-1. Οι Μπακς που στερήθηκαν

Δείτε επίσης