Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης μετέτρεψε χρέος 41 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια

2 Μαρτίου 2023

H Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε σήμερα (2/3) ότι ο ιδιοκτήτης της (και πρόεδρος και «ισχυρός ανδράς» του Ολυμπιακού), Βαγγέλης Μαρινάκης, «ανέλαβε μια περαιτέρω σημαντική οικονομική δέσμευση στον σύλλογο με τη μετατροπή δανείων αξίας 41 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια, σε μετοχές του οικονομικού έτους 2021/22».

 Όπως αναφέρεται, «η μετατροπή του χρέους των 41 εκατομμυρίων λιρών σε ίδια κεφάλαια βοηθά στην ανακούφιση της οικονομικής επιβάρυνσης του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Μαρινάκη για τη συνεχή ανάπτυξη και τη μελλοντική επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ».

 Πρόκειται για μία κίνηση, η οποία αποτελεί μέρος της διαδικασίας οικονομικής λογιστικής του συλλόγου για τους λογαριασμούς του 2021/22.
 Η κίνηση αυτή ακολουθεί παρόμοια μετατροπή χρέους 12 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια το οικονομικό έτος 2020/21 και άνω των 20 εκατ. λιρών το οικονομικό έτος 2019/20.
 
 «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι απίστευτα τυχερή που έχει τέτοια γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της. Αυτή η πιο πρόσφατη οικονομική δέσμευση ακολουθεί τις σημαντικές δαπάνες για την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, μαζί με σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε ολόκληρο τον σύλλογο. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπλαση της φυσούνας, των αποδυτηρίων και των χώρων φιλοξενίας στην κεντρική εξέδρα στο “Σίτι Γκράουντ” και βελτιώσεις στα γήπεδα και τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο συγκρότημα της Ακαδημίας Νάιτζελ Ντότι» ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκολας Ράνταλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγωδία Τεμπών: 46 επιβεβαιωμένοι νεκροί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κομισιόν: Οι εθνικές αρχές είναι αρμόδιες να διερευνήσουν υπό ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης