Costa Navarino: Το 2023 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή – Στους κορυφαίους προορισμούς η Μεσσηνία – Σε λειτουργία το καλοκαίρι το Mandarin Oriental

13 Μαρτίου 2023

Την πεποίθηση ότι το 2023 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή εκφράζει η Costa Navarino, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου resort, με τις 99 υπόσκαφες βίλες και σουίτες [φωτογραφίες].

Τον όμιλο Mandarin Oriental* καλωσορίζει στην Ελλάδα η Costa Navarino**, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το νέο resort θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ξεκινά τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι στην Costa Navarino, σηματοδοτώντας την άφιξη του κορυφαίου Ομίλου Mandarin Oriental στην Ελλάδα, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. Το νέο resort θα βρίσκεται στο Navarino Bay***, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η άφιξη του πρώτου Mandarin Oriental στην Ελλάδα έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στην Costa Navarino, επισημαίνεται επίσης.

«Τέσσερα ξενοδοχεία, τέσσερα βραβευμένα γήπεδα γκολφ, ιδιωτικές κατοικίες, συναρπαστικές εμπειρίες άθλησης κι ευεξίας, καθώς και πάνω από 40 χώροι εστίασης κι αναψυχής, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, που συμβάλει στην καθιέρωση της Costa Navarino και της Μεσσηνίας, ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που κάποιος θέλει να επισκεφθεί αλλά και να ζήσει εκεί. Το 2023 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Costa Navarino με περισσότερες επιλογές από ποτέ, που εμπλουτίζουν την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και των ιδιοκτητών κατοικιών», υπογραμμίζει η Costa Navarino.

Tο νέο resort

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και interior design: Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Οι υπόσκαφες βίλες εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά

Οι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν το Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, με γήινους απαλούς τόνους και με την παρουσία τοπικών φυτών. Η διακόσμηση έχει επιρροές από την αρχιτεκτονική  του 19ου αιώνα και από τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, τα οποία αποτέλεσαν έμπνευση για τα μοτίβα των υφασμάτων και για τα ξυλόγλυπτα. Οι φυσικές αποχρώσεις της τερακότας δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου τα custom-made έπιπλα συνυπάρχουν με την state-of-the-art τεχνολογία ψυχαγωγίας. Στο εσωτερικό των σουιτών και βιλών, τα χαλιά δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την ύφανση των παραδοσιακών ενδυμασιών.

Γαστρονομική εμπειρία: Το Mandarin Oriental, Costa Navarino παρουσιάζει μια δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση. Τα 5 εστιατόρια και μπαρ επαναπροσδιορίζουν τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις, αναδεικνύοντας την τοπική κουζίνα, ενώ θα προσφέρουν και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων από διεθνείς κουζίνες. Με επικεφαλής τον Σεφ Bertrand Valegeas, οι σεφ του resort θα αξιοποιούν εξαιρετικές πρώτες ύλες της Μεσσηνίας, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία.

Ευεξία, χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες: Το Spa του Mandarin Oriental, Costa Navarino θα προσφέρει θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά rituals της Mandarin Oriental από την Άπω Ανατολή και από την πλούσια τοπική βλάστηση. Εκτός από τους ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους θεραπειών, χαρακτηριστικό στοιχείο του spa αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο, χαρίζοντας απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Εξειδικευμένο προσωπικό θα προσφέρει προγράμματα εκγύμνασης, μαθήματα yoga, διατροφικές συμβουλές, προπονήσεις τένις καθώς και προγράμματα “intelligentmovement”. 

Μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων αθλημάτων, από paddleboards μέχρι σκι, θα προσφέρεται στο beachclub, το οποίο θα διαθέτει και μια μεγάλη πισίνα με sundecks, λίγα μόλις βήματα από την παραλία.

Το signatureγήπεδο γκολφ 18 οπών The Bay Course που βρίσκεται στο NavarinoBay, καθώς και τα άλλα τρία γήπεδα στις περιοχές Navarino Dunes και Navarino Hills, θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γκολφ, σε αρχάριους και προχωρημένους παίκτες.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες του προορισμού, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση καθώς και μαθήματα τένις στο MouratoglouTennis Center. Το νέο Watersports Hub στην περιοχή Navarino Waterfront, θα προσφέρει πλήθος αθλημάτων όπως windsurf, waterski, καγιάκ και SUP. Παράλληλα, σε κοντινή απόσταση θα βρίσκεται η Navarino Agora, μια νέα, σύγχρονη προσέγγιση της υπαίθριας αγοράς με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και streetfood, υπαίθριο σινεμά, καθώς κι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλουν και θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής.

*Το βραβευμένο Mandarin Oriental Hotel Group έχει στην ιδιοκτησία του και  διαχειρίζεται μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και residences του κόσμου. Ξεκινώντας τη δραστηριότητά του από την Ασία έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο brand, κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργούν 36 ξενοδοχεία και 8 residences σε 24 χώρες, με κάθε μέλος να αντικατοπτρίζει την ανατολίτικη κληρονομιά του Ομίλου, την τοπική κουλτούρα και ένα μοναδικό design. Η Mandarin Oriental διαθέτει ένα ισχυρό pipeline ξενοδοχείων και residences υπό ανάπτυξη και είναι μέλος του Jardine Matheson Group.

***H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από 5 ξεχωριστές περιοχές με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, 4 signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a LuxuryCollection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Στο Navarino Bay θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2023, το Mandarin Oriental, Costa Navarino. Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront βρίσκεται το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, ενώ τον Απρίλιο του 2023 θα λειτουργήσει η Navarino Agora. Στο Navarino Hills, δύο νέα γήπεδα γκολφ λειτουργούν από το 2022.

***Ακολουθώντας τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino, στην περιοχή Navarino Bay έχουν μεταφυτευθεί  2.700 ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 ενδημικοί θάμνοι διαφόρων ειδών, ενώ η κατασκευή του resort έγινε σύμφωνα με τις αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές του προορισμού και με τις αρχές εταιρικής ευθύνης της Mandarin Oriental.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά την παραίτηση της Τόνιας Κουζή: Ο Βασίλης Παπαευσταθίου νέος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία στην παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Σόμπολου στην Καλαμάτα: Θύμα της περιβόητης «δηλητηριάστριας της Μάνης» εξηγεί πως γλίτωσε από τον θάνατο [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης