Εκτός πλέι οφ ο Κέιναν

19 Απριλίου 2023

Ο Αϊζάια Κέιναν είναι ο παίκτης που «κόπηκε» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει των πλέι οφ της Basket League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έπρεπε να επιλέξει έξι μη Έλληνες παίκτες για να δηλωθούν σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, δηλαδή… περίσσευε ένας. Ο Κέιναν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη Euroleague έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε 16 παιχνίδια αυτή τη σεζόν στην Basket League, ο Κέιναν  είχε 10 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0,5 κλεψίματα σε 17:40 μέσο όρο ανά αγώνα. 

Η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική περίοδο και αύριο, Πέμπτη (20/4) αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΣΕΦ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για την Α΄ φάση των πλέι οφ.

Οι έξι μη Έλληνες παίκτες που θα έχει ο Ολυμπιακός στη διάθεσή του για τα πλέι οφ είναι οι Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ και Φαλ. Ο Τόμας Ουόκαπ που απέκτησε ελληνικό διαβατήριο δεν έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί με αυτό τη φετινή σεζόν, αλλά από την αγωνιστική περίοδο 2023/24 και για αυτό δηλώθηκε ως ξένος και στα φετινά πλέι οφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχτηκε εν μέρει την προσφυγή της Halkbank

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα το μεγαλύτερο διάστημα της Πέμπτης – Έως τους 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης